نصب و راه اندازی نرم افزار تعمیر و نگهداری آلکا در آب شیرین کن شایا

نرم افزار نت آلکا

نصب و راه اندازی نرم افزار cmms آلکا در آب شیرین کن بزرگ شایا، یکی از پروژه‌های موفق شرکت سامان در راه اندازی نرم افزار نت می‌باشد. آب شیرین کن شایا پس از بررسی و تحلیل چندین شرکت ارائه‌دهنده نرم افزار cmms در نهایت شرکت سامان را جهت همکاری در این زمینه برگزید. شرکت سامان با توجه به تجزیه و تحلیل دقیق تجهیزات، لاگ شیت‌ها، سرویس ها و … با اطمینان از توانایی تیم استقرار و فنی، نرم افزار را به مرحله اجرایی رساند.  صنعت آب شیرین کن بر خلاف سایر صنایع، صنعتی نوپا و جدید به شمار می‌آید، به همین دلیل شاکله اصلی تعمیر و نگهداری تجهیزات به خصوص در بخش تجربی آن شکل نگرفته است. 

دموی نرم افزار تعمیر و نگهداری آلکا (نسخه مختص تجهیزات ثابت) را به رایگان دریافت و بررسی نمایید.

نصب نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS نسخه اختصاصی تجهیزات ثابت

نرم افزار آلکا در 5 نسخه مختلف ارائه می‌شود، هر نسخه با توجه به فرایندهای صنعتی خاص توسعه و ارائه گردیده است. یکی از برترین نسخه های نرم افزار آلکا، نسخه تجهیزات خط ثابت کارخانجات می‌باشد. این نسخه با توجه به دانش به روز نت در دنیا طراحی شده‌است. نسخه تجهیزات خط ثابت در مبحث پایش بر اساس وضعیت CM (condition monitoring)، تعمیر و تگهداری بر اساس وضعیت CBM (condition based maintenance)، تعمیر و نگهداری پیشگیرانه PM (Preventive Maintenance) و .. را مدیریت مکانیزه تجهیزات در اختیالر صنایع قرار می‌دهد.

نرم افزار تعمیر و نگهداری تجهیزات آب شیرین کن

تجهیزات مسقر در شرکت‌های آب شیرین کن اغلب از حساسیت ویژه‌ای برخوردار هستند، مسلما تعمیر و نگهداری و لزوم اجرای دقیق تمام لاگ شیت ها و سرویس بسیار پراهمیت هستند. تجهیزات آب شیرین کن‌ها به دلیل مجاورت با آب و نمک مستعد خرابی، پوسیدگی و از کار افتادگی هستند. همچنین، این تجهیزات باید مستمر و پایدار فعالیت کنند تا در چرخه تولید آب شیرین خللی وارد نشود. همه این موارد بر اهمیت تعمیر و نگهداری تجهیزات آب شیرین کن می‌افزاید. در این بخش برخی از عملیات های مهم مربوط به تعمیر و نگهداری تجخهیزات آب شیرین کن را مشاهده می‌کنید:

CIP دستگاه تصفیه آب صنعتی RO

CIP یا Clean In Place به عنوان یک روش تمیز کردن تجهیزات بدون تعییر مکان شناخته می‌شود،بطور کلی CIP در صنایع تولید مکانیزه مواد غذایی به منظور کنترل رشد میکروارگانیسم ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نحوه انجام CIP دستگاه تصفیه آب RO

عملیات CIP در دستگاه RO باید درحالت سرویس دستگاه انجام شود به شکلی که شستشوی قلیایی ممبران و سپس شستشوی اسیدی ممبران در دمای مشخص با محلول های معین توسط تکنسین انجام می‌شود. دستگاه های آب شیرین کن صنعتی چنانچه نیاز به تعویض ممبران RO داشته باشند در CIP تعویض انجام می‌شود. دمای آب و PH آب نیز در این سرویس چک می‌شود و در صورت نیاز اسید و قلیای اصلاحی به آب اضافه خواهد شد.

اورهال دستگاه تصفیه آب صنعتی

انجام اورهال در دستگاه های تصفیه آب صنعتی باید توسط پرسنل مجرب انجام شود، قبل از اورهال تجهیزات آب شیرین کن بایستی نحوه کارکرد دستگاه، فاکتورهای آب ورودی، خروجی چک و کلیه قطعات مورد بازدید و بررسی قرار گیرند.

در ادامه مقاله با مبحث CMMS یا  نرم افزار تعمیر و نگهداری بیشتر آشنا شوید.

نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS چیست؟

نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS یک نرم افزار تخصصی طراحی شده برای ساده سازی تعمیر و نگهداری می‌باشد. CMMS مخفف (Computerized Maintenance Management System) که به معنای سیستم مدیریت تعمیر و نگهداری کامپیوتری (یا نرم افزار) است. برای درک بهتر  CMMS ما این اصطلاح را به هر یک از اجزای این اصطلاح را تک به تک آن تقسیم خواهیم کرد.

نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS

کامپیوتری (Computerized)

با نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS اطلاعات تعمیر و نگهداری شما بر روی یک کامپیوتر (سرور) ذخیره می‌شود. پیش از دهه 1980 اطلاعات تعمیر و نگهداری به طور کلی با مداد و کاغذ ثبت می شدند. به همین دلیل، تعمیر و نگهداری عمدتا یک واکنش بود، نه فعالیت. تعمیر و نگهداری زمانی رخ می داد که سیستم یا یک شی با مشکل مواجه می‌شود. در گذشته فرآیند تعمیر و نگهداری رایج نبود زیرا دسترسی به اطلاعات در میان انبوهی از داده های کاغذی برنامه ریزی سرویس نگهداری و تعمیرات ناممکن بود. اما امروزه با نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS نظیر سیستم تعمیر و نگهداری ماشین آلات آلکا می‌توان به راحتی به بررسی وضعیت و آنالیز دارایی ها پرداخت و  از رخدادهای مشکل ساز برای آنها پیشگیری کرد.

هنگامی که راه حل های نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 به موفقیت رسید. سازمان ها شروع به مهاجرت از مداد / کاغذ به رایانه های خود کردند. ناگهان سازمان‌ها توانستند دستور کار را ردیابی کنند، سریعا گزارش دقیق تولید کنند و بلافاصله تعیین کنند که کدام یک از دارایی های آنها نیاز به نگهداری پیشگیرانه دارد. این منجر به طول عمر دارایی ها، بهبود یازمان و در نهایت کاهش هزینه ها و افزایش سود شد.

نگهداری (Maintenance) 

نرم افزار کامپیوتری نمی‌تواند کار یک تکنسین ماهر را انجام دهد. با این وجود، آنچه می‌تواند انجام دهد اطمینان از اینکه وظایف به درستی اولویت بندی شده و انجام می‌شوند برای اطمینان از موفقیت است. راه حل های نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS به تکنسین ها اجازه می دهد که کمتر تمرکز خود را بر کارهای کاغذی و بیشتر در تعمیر و نگهداری قرار دهند.

مدیریت (Management) 

مدیریت تعمیر و نگهداری مهم ترین نقش را در نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS دارد . نرم افزار مدیریت تعمیر و نگهداری طراحی شده است تا به کاربران اجازه دهد بصورتی فوری به وضعیت نیازهای تعمیر و نگهداری خود، سفارش کار جامع، پیش بینی موجودی دقیق و دسترسی سریع به صدها گزارش ارزشمند بپردازند. راه حل های نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS باعث مدیریت آسانتر خدمات توسط مدیران با اطلاع رسانی می شود، به طوری که آنها می‌توانند تصمیم های آگاهانه را به حداکثر برسانند.

سیستم (System) 

سیستم را می‌توان به عنوان ترکیبی از ویژگی‌های و قابلیت‌ها در نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS شناخت. راه حل های مختلف نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS انواع مختلفی از سیستم ها را ارائه می‌دهند. بهترین نرم افزار تعمیر و نگهداری CMMS آن است که اجازه می‌دهد تا کاربران برای انجام عملیات تعمیر و نگهداری خوداقدام کنند در حالی که معرفی ویژگی‌های صرفه جویی در وقت که منجر به کاهش هزینه ها و صرفه جویی در وقت است را ارائه می‌دهد. نگهداری باعث می شود که مدیریت سفارشات کاری، وظایف نگهداری پیشگیرانه، دارایی ها، سفارشات خرید، ناوگان، سطوح موجودی و غیره مدیریت شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *